DESPRE  CHIȘINĂUARENA

Arena Chișinău, Aqua Center & Club de Tenis este un complex care ocupă o suprafață de 10 hectare în Chișinău, capitala Republicii Moldova, și va reprezenta principalul centru sportiv și de divertisment din oraș. Proiectul cuprinde o arenă pentru baschet, un aqua centru și un club de tenis. Aceste trei compartimente sunt conectate între ele, având un centru plaza la intersecția lor.

Complexul este organizat în așa fel încât un centru urban de tip plaza, amplasat în mijlocul său, să își desfășoare armonios activitatea.
În cadrul centrului plaza există o zonă destinată localurilor de tipul café-restaurant, dar și o piscină publică deschisă. De asemenea, în cadrul centrului își va desfășura activitatea un patinoar și vor exista diverse zone de agrement.

GameArena

Chișinău Arena

Având o suprafață de 19.109,5 m.p., Arena Chișinău este alcătuită din 2 săli: sala principală de joc și sala de antrenamente. Sala principală de joc poate găzdui un număr divers de persoane, în funcție de configurația și specificul evenimentului. Clădirea este proiectată pentru activități sportive, cum ar fi baschet, volei, handbal, mini-fotbal, box, etc. Pe de altă parte, ea poate găzdui și activități culturale precum concerte, congrese și expoziții. Spațiul și infrastructura sunt organizate într-o manieră flexibilă pentru a permite desfășurarea mai multor tipuri de evenimente. Zona în picioare și tribunele au o capacitate maximă de 4877 spectatori într-o activitate de genul unui concert, 4000 spectatori într-un eveniment de tip baschet și o capacitate de maxim 4751 de spectatori într-un eveniment de tip conferință. În acest spațiu se află 178 de scaune cu zăbrele, 317 de locuri de tip business, 1810 de locuri fixate în tribună, 54 de scaune în tribună pentru presă, 1428 de scaune telescopice în tribună, 20 de scaune în tribune pentru persoane cu dizabilități cu 20 de scaune - locuri însoțitoare. Arena Chișinău oferă spectatorilor săi servicii privilegiate datorită statutului de membri ai Skybox, dar și intrări private.

AquaCenter

Chișinău Arena

Având o suprafață de construcție de 13.603 m.p., Centrul Aqua este format din Piscină olimpică, parc acvatic, fitness și SPA. Piscina olimpică și parcul acvatic sunt completate de zone de servicii, vestiare și o cafenea. Zona Aquapark constă dintr-un bar și o bucătărie care deservește zonele de relaxare din jurul piscinei. Fațada de sticlă glisantă poate fi deschisă în zilele calde, combinând parcul acvatic cu piscina din aer liber. Acoperișul piscinei din aer liber este deschis și oferă o senzație de zonă de plajă. Piscina olimpică poate găzdui 522 de spectatori într-un cadru așezat. Parcul acvatic constă dintr-un tobogan cu benzi multiple, o piscină pentru copii și o piscină relaxantă. Centrul spa și fitness sunt situate la nivelul superior al clădirii, ceea ce oferă o vedere panoramică la piscină. Acestea includ o zonă de fitness, vestiare și un bar de vitamine.

TenisClub

Chișinău Arena

Având o suprafață de 834,5 m.p., complexul Clubului de Tenis include 7 terenuri de antrenament, o clădire a clubului de tenis și un teren principal de tenis. Terenul principal de tenis are 2 tribune cu o capacitate de 732 spectatori. Zona sub una dintre tribune servește drept teren de joacă pentru copii. Cealaltă conține o cafenea conectată la spațiul plaza și la zona de patinoar. Cele 7 terenuri de tenis destinate antrenamentelor sunt echipate cu o acoperire gonflabilă pentru terenuri de tenis pentru a fi utilizarea în timpul sezonului de iarnă. Clubul de tenis include zone de odihnă, vestiare și un restaurant. Terasa restaurantului oferă priveliște vizitatorilor pentru a viziona jocurile din terenurile de antrenament.

MassMedia

mai 16, 2022 in Anunțuri

Cerere Deviz

Detalii
aprilie 5, 2022 in Anunțuri

SITUAȚIILE FINANCIARE 2021

Detalii
Vezi mai multe